vigrx plus 


Berapakah saiz zakar anda? Bagi setiap lelaki Asia yang matang, saiz purata zakar normal pada ketika tegang adalah pada saiz 3.5-4 inci. Saiz itu dianggap pendek. Tetapi sebilangan mereka rasa tidak puas, lebih-lebih lagi kepada mereka yang bertubuh rendah dan inginkan zakar lebih besar dan panjang.
 
Ingat, sekali lagi,  kaum isteri mahukan bentuk dan saiz zakar yang besar & panjang. Tahukah anda yang anda boleh memanjangkan zakar anda hingga ke 7-8 inci? Apakah caranya?

Adakah anda pernah pakai minyak belacak, minyak lintah atau segala macam jenis minyak lagi untuk membesar & memanjangkan zakar? Adakah ia berhasil? Jawapannya ialah ya dan tidak. Sesetengah orang tidak mampu untuk memenuhi jadual urutan harian ke atas zakar dek kesibukan kerja. Siang bekerja, malam dah penat untuk buat urutan konsisten.
 
Setiap urutan memakan masa 10-20 minit. Boleh buat urutan pun tidak konsisten. Itu hanya membuang masa sahaja. Belum lagi campur dengan minyak yang menggelikan, berbau  & tidak mahir dengan cara urutan yang telah ditetapkan. Jadi masalah #1, malas berurut & tiada masa.

Saya tidak mencadangkan alat penarik zakar (extender) atau pam vakum. Ia boleh merosak & mencederakan zakar anda. Ada cara lain yang lebih sihat & selamat. Yang lebih penting, mudah dan secara malas.Rahsia Kehebatan Vigrx Plus Mengatasi Vimax!


Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu...

 • Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
 • Menambah Stamina Seks Anda.
 • Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!

Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.


vigrx plus


Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.

Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.

Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.

Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.

Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus?


Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
Pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras.
Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum.
Berhenti pramatang pancutan mani.
Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
Memperbaiki keseluruhan kesihatan seksual anda, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan menikmati kepuasan seks lebih menyeronokkan
Menguatkan zakar
Membantu pengaliran darah dizakar.
Menambah hormon kelakian
Menambah stamina lelakiAdakah Hasilnya Kekal?

Ya, kekal. Anda boleh mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum, anda boleh berhenti mengambil Vigrx Plus. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil 
Vigrx Plus
kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.


Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?


Vigrx Plus Mengandungi 60 tablet dan dimakan 2 tablet sehari, jangkamasa perubahan seperti berikut;

Bulan Pertama Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.
Bulan Kedua Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.
Bulan Ketiga Sekarang bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.
Bulan Keempat Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.

Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.Adakah Vigrx Plus mempunyai kesan sampingan ?

TIDAK.  Vigrx Plus dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doktor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Vigrx Plus 100% Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan semulajadi


Bioperine Terbukti secara klinikal mampu membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik. Dalam bahasa mudah, Bioperine membantu suplemen lebih berkesan.
Damiana Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki
Tribulus Terrestris Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ''Puncture Vine'' atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.
Ginkgo Biloba Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.
Panax Ginseng Dalam perubatan tradisional Cina, Panax ginseng menguatkan tenaga Yang, membantu melancarkan pengaliran darah, menambah bilangan darah, menguatkan badan, memulihkan tenaga dan 1001 lagi khasiat
Saw Palmetto Berry dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.
Muira Puama Bark Extract Digunakan untuk mengembalikan kekuatan seksual lelaki dan menambah nafsu seksual lelaki. Kajian yang dijalankan menunjukkan 62% lelaki yang mengalami masalah seksual mendapat kebaikkan selepas mengambil Ekstrak Muira Pauma.
Catuaba Bark Extract Sejarahwan mengatakan herba ini mula terkenal di Brazil sebagai pengalak seks. Ia dikatakan sesiapa yang mengamalkannya akan mula mendapat mimpi basah dan diikuti dengan penambahan nafsu seksual.
Hawthorn Berry Hawthorn kaya dengan bioflavonoids, yang mana ia mampu melegakan arteri. Gabungan ini merupakan antioksidan yang kuat yang mampu meningkatkan perjalanan darah dan oksigen ke hati.Berapa lama  penggunaan Vigrx Plus untuk dapatkan hasil yang optimum?

Kami mencadangkan anda mengambil vigrx plus sekurang-kurangnya 3-12 bulan untuk hasil-hasil terbaik.  
Testimoni Vigrx Plus

"My girlfriend noticed and she was amazed…"

I have been using VigRX Plus for a month now and my penis has gotten thicker and a little longer. Even my girlfriend noticed and SHE WAS AMAZED. I mean it really got thicker and when I cum it feels so good… better than before and it makes me cum a lot more.

-Aaron Stover, Jr.

"For as long as I desire…"

I can get a very strong erection for as long as I desire… better orgasms… and it acted when I wanted it to!

-Marco Gonzalez, Minnesota
"My companion knows I am there NOW…"

My girth has increased along with my climax capacity… my companion knows that I am there NOW! We have been together for 5 years now. I guess old things get boring… but new things bring excitement! Yeah!

-Carl D. Ingram, Luling, Louisiana
"I have even recommended it to friends…"

Increase in length AND girth… this product works! I have even recommended it to friends. VigRX Plus just plain works! It does what you say it does… I know because I have tried them all. Your product produces!

-Patrick White, Atlanta, Georgia
"Now mine points out and a little up…"

I am 70 years old and my erections are like a 30 year old! They say at 20 it points up at 40 it points out and at 60 it points down… now my points out and a little up! VigRX is great!

-Norris Peterson, Brainerd, MinnesotaTawaran Sementara Sahaja!
Harga Istimewa!

vigrx plus
(Setiap pek VigRX Plus mengandungi 60 biji kapsul)


Beli Sekarang!
RM280

Promosi Dalam Masa Terhad!
RM250 dengan Free Gifts

Kos Penghantaran adalah PERCUMA!!!

PROMOSI!!!

Beli 1 Vigrx Plus Percuma Ego Ring bernilai RM30  - Cincin untuk Zakar bagi Tahan Lama

Beli 2 
Vigrx Plus Percuma Cream Developpe Sex bernilai RM60 untuk Urut Zakar

Beli 3 
Vigrx Plus Percuma PRO EXTENDER bernilai RM160


Belian Secara Online (1) Sila Buat bayaran ke akaun

Maybank
 5647 6210 3408 atas nama  GLOBAL HERBS RESOURCES

atau

CIMB  8600-483-712  atas nama  FALAH ONLINE
(2) Selepas pembayaran, sila sms atau emel maklumat berikut:

 1. Nama.
 2. Alamat.
 3. Nombor telefon.
 4. Tarikh dan masa bayaran
 5. Jumlah bayaran.
 6. Bilangan Produk
 Sila pastikan anda menghantar maklumat lengkap bagi memudahkan proses penghantaran
Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):
 1. Emel: tipslelaki@gmail.com 
 2. Telefon / SMS: 013 - 2828 286

Kami akan uruskan penghantaran produk pesanan melalui POS LAJU pada hari yang sama sekiranya anda membuat pembayaran sebelum jam 12.00pm.


Kami akan memaklumkan No Tracking Pos Laju selepas penghantaran dilakukan bagi memudahkan anda Track Lokasi Produk sebelum ianya tiba ke alamat yang diberikan oleh anda.

Eksklusif Untuk Pengunjung Laman Web Ini 
PERCUMA Ebook Rahsia Zakar Sihat!Terima Kasih,
Mizi
Admin Global Herbs Resources
013 - 2828 286


Promosi Produk Lelaki oleh Global Herbs Resources

Pro Extender

 Vimax

Ubat Kuat

Minyak Wildx

 Blog Lelaki

Sinrex

Extenze

Vimax Patch

PL Supergel